Skip to content

Werken of stage lopen bij De Omnibus

Vacatures

 

Voor actuele vacatures op De Omnibus en binnen onze stichting klik hier.

 

Wil je graag werken bij De Omnibus, maar staat er geen passende vacatures bij? Stuur dan een open sollicitatie en laat ons weten waarom je graag bij De Omnibus zou willen werken! Zodra er een geschikte vacature is, wordt er contact met je opgenomen. Stuur je open sollicitatie naar info@de-omnibus.nl

 

Stageplaats

Ieder schooljaar biedt de Omnibus aan studenten van de Pabo een stageplaats. De Omnibus is dan ook een zogeheten opleidingsschool. We zijn daarmee mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het beroep leraar en voor de professionalisering van startende leerkrachten. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met Pabo Windesheim Almere en de Marnix Academie te Utrecht. Daarnaast zijn we stageschool voor het ROC, waar onderwijsassistenten opgeleid worden. Naast het vaste team zult u dus op onze school stagiaires van de Pabo’s, ROC en middelbare scholieren tegenkomen. De laatste groep komt voor een zgn. beroepsoriëntatie.

 

De begeleiding is in handen van een opgeleide ICO (Intern Coördinator Opleidingen) en de leerkrachten. De leerkrachten hebben hiervoor een mentorentraining gevolgd. De eindverantwoordelijkheid van de door de stagiaires gegeven lessen blijft altijd bij de groepsleerkracht, ook als stagiaires langere tijd zelfstandig voor de groep staan. In dat geval gaat het om een zogeheten LIO-stage, de laatste fase van het afstuderen.

Wil je stagelopen, stuur dan een mail naar

info@de-omnibus.nl

MGL8415